Over ons

Geniet van uw verblijf bij Bed & Breakfast De Ottershof

Bed & Breakfast De Ottershof is gelegen in de bosrijke driehoek van Ommen/Hardenberg en Dedemsvaart. Hier kunt u genieten van de bossen, dieren en meer in de prachtige omgeving van Dedemsvaart. Het bos ligt op 1500 meter afstand.

Bent u een paardenliefhebber en toe aan een ontspannen weekend samen met uw paard, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden uw paard een riante box. Zelf verblijft u in een van de twee leuke slaapsuites boven de stallen. In de naast gelegen sfeervolle ruimte kunt u ontbijten, tv kijken, lezen, loungen en gebruik maken van koffie/thee, frisdranken, en natuurlijk van de wifi. De douche en toilet bevinden zich op de begane grond.

Wat voor weer u ook te wachten staat u kunt altijd rijden. U kunt zowel gebruik maken van de binnen- als van de buitenbak. Tevens bevinden zich op het terrein een wasplaats en een paddock die uitermate geschikt is om te longeren.

Geen paardenliefhebber maar zoekt u wel ontspanning. Ook dat is geen probleem bij Bed & Breakfast De Ottershof. Er zijn namelijk veel wandel- en fietsroutes waar wij u graag op wijzen. Houdt u meer van winkelen, dan kunt u terecht bij de leuke winkels en restaurants van Dedemsvaart en Hardenberg. Ook Zwolle is met haar oude centrum zeker de moeite waard om te bezichtigen en heerlijk te winkelen of een terrasje te pakken.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een klankschalenmassage volgen de Peter Hess methode te ontvangen.

Wilt u weleens uit de dagelijkse vergadersleur, boek dan onze sfeervolle zaal met beamer om eens in een andere omgeving de koppen bij elkaar te steken. Voor meer informatie vraag naar de mogelijkheden.

Bent u nu niet direct op zoek naar een overnachting, maar wilt u wel graag in een mooie bak rijden met uw paard? Dan kunt u zowel de binnenbak als de buitenrijbak per uur af huren. De binnenbak heeft een formaat van 20×40 meter en ook in de buitenbak van 20×60 meter heeft u alle ruimte.